Hezewijk ontving zondagnamiddag Booischot, een ploeg die steeds moeilijk te bekampen is en die de laatste weken weer wat meer op dreef aan het komen is.De beginminuten was er veel aftastend spel en viel het eerste doelpunt in feite een beetje uit de lucht.Op een meter of 20 kreeg Tim Gastmans de bal en en hij besloot laag over de grond naar de tweede paal draaiend een voorzet te geven, de bal werd echter door niemand geraakt en verdween in doel. 1-0 na 6'.De bezoekers lieten zich niet afschrikken en trokken ten aanval. Op een van die aanvallen verdween een niet aangeraakte voorzet net naast de 2de paal en even later moest de thuisdoelman met een beenveeg een kopbal van de lijn redden.Hezewijk werd hierdoor een beetje w&kker geschud en zette een aanval op door het centrum waarbij Nick Tamble door de verdediging glipt en beheerst afrondde. 2-0 in minuut 14.Een minuut of 8 later krijgt jef peetrs de bal in de voeten met de rug naar doel. Snel draaien en een kanonskogel afvuren die in de linkerbenedenhoek verdwijnt. de keeper had zelfs geen reactie in huis. 3-0 na 32'.Net voor de koffie werd nog een kopbal van de bezoekers aan de tweede paal van de lijn gered. In de tweede helft in het begin veel slordig spel aan beide kanten.We noteren een knappe redding van de thuisdoelman op een schot van een vrijstaande bezoekende aanvaller.In minuut 72 gaat Jef Peeters nog eens richting doel. Tussen 2 bezoekers door een knal naar doel en 4-0.2 Minuten later dikt de ingevallen Tim Lievens aan tot 5-0.Al bij al een makkelijke overwinning tegen een nochtans niet slecht voetballend Booischot. Het doelpuntentotaal van Hezewijk staat na 8 wedstrijden al op 32.Volgende week zondag wacht de topper op het veld van Zoerle.